«Η 29χρονη χτυπήθηκε με πολύ μεγάλη δύναμη» αναφέρει ο ιατροδικαστής για τη γυναικοκτονία στην Αλεξανδρούπολη

“Πρόκειται για πολλαπλές θλάσεις – ρήξεις ήπατος από όργανο. Τέτοια χτυπήματα συναντώνται σε τροχαία. Είναι πολύ μεγάλη η δύναμη πλήξης”

Με ιδιαίτερη σφοδρότητα φαίνεται να ξυλοκοπήθηκε η 29χρονη Τζεβριέ, που έχασε τη ζωή της, από τον σύζυγό της στην Αλεξανδρούπολη, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Παύλο Παυλίδη που διενήργησε τη νεκροψία-νεκροτομή της κοπέλας το μεσημέρι της Δευτέρας 13 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με τον κ. Παυλίδη, ο οποίος μίλησε στο Newsbomb.gr, η γυναίκα, όπως φαίνεται από τα χτυπήματα, χτυπήθηκε με πολύ μεγάλη δύναμη. «Τα χτυπήματα είναι συμβατά με αυτά που είχαμε εντοπίσει και στην πρώτη εξέταση. Πρόκειται για πολλαπλές θλάσεις – ρήξεις ήπατος από όργανο. Τέτοια χτυπήματα συναντώνται σε τροχαία. Είναι πολύ μεγάλη η δύναμη πλήξης» ανέφερε.

Υπενθυμίζεται ότι η γυναίκα στις 5 Δεκεμβρίου είχε παρουσιαστεί στα Επείγοντα του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης με τον άντρα της υποστηρίζοντας πως έπεσε από τη σκάλα. Ωστόσο, όπως αποδείχθηκε η κοπέλα δεν είχε πέσει από σκάλα, αλλά αντίθετα είχε χτυπηθεί άγρια από τον σύζυγό της.

Την ίδια ώρα ο καθ΄ ομολογίαν 30χρονος συζυγοκτόνος, κρίθηκε προφυλακιστέος, μετά το πέρας της απολογίας του, με ομόφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα. Βγαίνοντας από τα δικαστήρια ο Καδήρ Ιννάν Ραμαδάνογλου, ζήτησε συγνώμη για το κακό που προκάλεσε, στη σύζυγό του, αλλά και στην οικογένεια της.

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “«Η 29χρονη χτυπήθηκε με πολύ μεγάλη δύναμη» αναφέρει ο ιατροδικαστής για τη γυναικοκτονία στην Αλεξανδρούπολη”

  1. αυτές έπρεπε να πεθάνουν, όχι μια αθώα κοπέλα...

    Όσο αποτροπιασμό προκαλούν οι λεπτομέρειες αυτής της αποτρόπαιης γυναικοκτονίας, άλλο τόσο αποτροπιασμό προκαλούν οι καχεχτικές ψηλοπόδαρες – κούκλες βιτρίνας, που εδώ και δεκαετίες εμφανίζονται ως πρότυπα…

    Δεν θέλουμε ούτε να είμαστε λιγνές, ούτε ψηλοπόδαρες, θέλουμε μόνο να ζουν σαν άρχοντες όλοι οι άνθρωποι, μακριά από τη φτώχεια και τη βία.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί